Cecin Špajz – E-Shop

POLITIKA PRIVATNOSTI

Zaštita privatnosti podataka

U ime kompanije Cecin Špajz STR, Trgovačka 8a, Beograd, mat.broj 56967494, PIB104039318, šifra delatnosti 4711 se obavezujemo da ćemo čuvati samo neophodne podatke svakog kupca (Ime, prezime, adresu, poštanski broj, grad, email adresu, broj telefona i IP adresu) kako bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu.

 

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni kompanije Cecin Špajz STR odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

Kupac je dužan prilikom unosa podataka, da proveri ispravnost istih. Ukoliko dođe do pogrešnog unosa, može izmeniti svoje podatke putem sekcije Moj nalog ili nas kontaktirati na email: office@cecinspajz.com. Podaci o registrovanim kupcima se čuvaju do trenutka kada kupac svojevoljno otkaže.

 

 

 

Saglasnost o čuvanju podataka

 

 

Registrovani kupac je dužan da nam na email: office@cecinspajz.com prosledi zahtev za otkazivanje saglasnosti. Do tada obrađeni podaci su izuzeti od uklanjanja, ali Cecin Špajz STR više neće prikupljati nove ili ažurirati stare podatke.

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

 

Saglasnost i promena uslova

 

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja preduzeće Cecin Špajz STR se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.